Zoeken

Online trainingen (E-learning) vind je hier.

 
 
Wil je als vrijwilliger van LEVgroep:
  • je deskundigheid vergroten?
  • nieuwe vaardigheden oefenen?
  • beter uitgerust zijn voor het werk dat je doet of graag wilt doen?
Doe dan mee met de trainingen van Leren met LEV!
Leren met LEV werkt met professionele en ervaren trainers, die elke training met de deelnemers evalueren. Deelname is voor vrijwilligers van LEVgroep gratis.
 
Aanbod Vrijwilligers LEVgroep
Veel van onze diensten gericht op ondersteuning van inwoners, zijn ondenkbaar zonder de inzet van vrijwilligers. Als vrijwilliger van LEVgroep hebben we daarom speciale trainingen voor jou om je voor te bereiden op of verder op weg te helpen met jouw werkzaamheden in onze organisatie. Bekijk het aanbod links in het menu. Deze trainingen zijn niet geschikt voor vrijwilligers van andere (zorg en welzijn) organisaties.
 
Aanbod vrijwilligers
Als vrijwilliger van LEVgroep kun je net als andere vrijwilligers ook deelnemen aan de trainingen voor vrijwilligers. Staat het onderwerp van jouw keuze er niet bij? Neem dan contact met ons op. In overleg kunnen we trainingen aanbieden over tal van onderwerpen. Neem ook contact met ons op wanneer je als vrijwilliger zelf een training voor andere vrijwilligers wilt aanbieden.
 
Op de hoogte blijven van het actuele aanbod? Meld je aan dan ontvang je elke twee maanden een overzicht van ons trainingsaanbod.