Zoeken

Het vrijwilligerscollege is een plek waar actieve burgers en (potentiele) vrijwilligers kennis, vaardigheden, ervaringen en talenten met elkaar delen onder het motto ‘leer van elkaar’. Het vrijwilligerscollege is er voor vrijwilligers, door vrijwilligers.

In allerlei sectoren, afdelingen en niveaus worden vrijwilligers ingezet. Een dosis enthousiasme en goede ondersteuning is daarbij belangrijk. Het Vrijwilligerscollege biedt deze ondersteuning in de zin van een diversiteit aan workshops en bijeenkomsten.
 
In het menu activiteiten / agenda vindt u een overzicht van alle (gratis) workshops en bijeenkomsten, waarvoor u zich direct kunt aanmelden. Heeft u zelf een voorstel voor een workshop dan kunt u eveneens met ons contact opnemen.
 
Als organisatie die met vrijwilligers werkt, kunt u tevens actief bijdragen aan en/of gebruik maken het Vrijwilligerscollege. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
  • Het aanbieden van een (interne) training
  • Het aanbieden van faciliteiten (ruimte, koffie/thee, oefenmaterialen) waar(mee) workshops gegeven kunnen worden
  • Er op wijzen dat vrijwilligers hun talent in kunnen zetten als trainer of begeleider bij het Vrijwilligerscollege
  • Het in laten vullen van een leervragenkaart onder uw vrijwilligers. Hierop kan het Vrijwilligerscollege zoveel mogelijk aansluiten op deze leervragen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via vrijwilligerscollege@levgoep.nl