Zoeken
Ondanks het coronavirus, bieden wij de nodige groepstrainingen aan. Voor alle trainingen geldt dat we ons houden aan de richtlijnen van het RIVM en de algemene basisregels (o.a. 1,5 meter afstand, groepsgrootte, ventilatie van de ruimte en voldoende hygiëne). Ook wordt voorafgaand aan de training een gezondheidscheck afgenomen. Zo zorgen we er samen voor dat iedereen veilig aan het groepsaanbod kan deelnemen.
 
Online trainingen (E-learning) vind je hier.
 
 
Wil je als vrijwilliger:
  • je deskundigheid vergroten?
  • nieuwe vaardigheden oefenen?
  • beter uitgerust zijn voor het werk dat je doet of graag wilt doen?
Doe dan mee met de trainingen van Leren met LEV!
Leren met LEV werkt met professionele en ervaren trainers, die elke training met de deelnemers evalueren. Deelname is meestal gratis.
 
Ons aanbod
Links in het menu vind je de trainingen die we op dit moment of op korte termijn kunnen aanbieden. Staat het onderwerp van jouw keuze er niet bij? Neem dan contact met ons op. In overleg kunnen we trainingen aanbieden over tal van onderwerpen. Neem ook contact met ons op wanneer je als vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie zelf een training voor vrijwilligers wilt aanbieden.
 
Voor wie?
Onze trainingen en workshops zijn voor vrijwilligers in de gemeenten waar LEVgroep actief is: Asten, Best, Deurne, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek, Nuenen, Oirschot, Someren en Son en Breugel. Je kunt ook buiten je eigen gemeente met een training meedoen.
 
LEV-vrijwilligers
Ben je vrijwilliger bij LEVgroep? Bekijk dan het aanbod voor LEV-vrijwilligers.
 
Op de hoogte blijven van het actuele aanbod? Meld je aan dan ontvang je elke twee maanden een overzicht van ons trainingsaanbod.