Zoeken

Wil je als inwoner:

  • grip krijgen op je persoonlijke omstandigheden?
  • beter omgaan met uitdagingen die op je pad komen?
  • groeien in je rol als ouder, partner of mantelzorger?
  • werken aan in je persoonlijke ontwikkeling?
Doe dan mee met de groepstrainingen van Leren met LEV!
 
We bieden trainingen en workshops aan inwoners van de gemeenten waar LEVgroep actief is: Asten, Best, Deurne, Geldrop-Mierlo, Helmond, Laarbeek, Nuenen, Oirschot, Someren en Son en Breugel. Je mag (meestal) ook buiten je eigen gemeente met een training meedoen. Bekijk ons complete aanbod in het menu aan de linkerkant. 
 
Groepstrainingen
In groepstrainingen leer je van en met elkaar. Je gaat het gesprek aan met andere mensen met vergelijkbare vragen, maar met verschillende oplossingen. Je deelt ervaringen, doet nieuwe inzichten op en oefent verschillende vaardigheden. De trainers reiken informatie en oefenmateriaal aan en begeleiden het groepsproces. Wist je dat groepstrainingen vaak een individueel hulpverleningstraject voorkomen of verkorten?
Leren met LEV werkt met professionele en ervaren trainers, die elke training na afloop met de deelnemers evalueren. Deelname is meestal gratis.
 
Op zoek naar iets anders?
Het aanbod van Leren met LEV is continu in ontwikkeling. Vind je niet wat je zoekt of wil je aanbod op maat, neem dan contact op: info@lerenmetlev.nl of bel 0492 59 89 89.
 
 
   Aanmelden trainingsaanbod per mail