Zoeken

Wil je als beroepskracht van LEVgroep:

  • jouw competenties versterken?
  • je vakkennis vergroten?
  • leren werken met nieuwe methodieken?
  • voldoen aan de beroepsregistratie (SKJ of Registerplein)?
Doe dan mee met de trainingen van Leren met LEV!
We werken met professionele en ervaren trainers, die elke training na afloop met de deelnemers evalueren.
 
De sector Zorg en Welzijn is enorm in beweging. Als medewerker krijg je met complexe vraagstukken te maken. Er wordt van je verwacht resultaatgericht te werken en ondernemend te zijn. Het aanbod van leren met LEV nodigt je uit om van de gebaande paden af te gaan. Samen ontdekken we nieuwe manieren om vraagstukken innovatief aan te pakken en op te lossen.
 
Beroepskrachten LEVgroep
Als beroepskracht van LEVgroep hebben we speciale trainingen voor jou om je voor te bereiden op of verder op weg te helpen met jouw werkzaamheden. Het aanbod vind je links in het menu. De kosten staan bij de beschrijving van de trainingen vermeld. Trainingen kun je vaak financieren vanuit je loopbaanbudget. Neem contact op met HRM wanneer je hier gebruik van wilt maken.
 
Op zoek naar iets anders?
Als beroepskracht van LEVgroep kun je ook deelnemen aan de trainingen voor beroepskrachten. Het aanbod van Leren met LEV is continu in ontwikkeling. Vind je niet wat je zoekt , neem dan contact op.
 
Op de hoogte blijven van het actuele aanbod? Meld je aan dan ontvang je elke twee maanden een overzicht van ons trainingsaanbod.